Barbiersgaarde 

Maandag 29 april 2024

De activiteiten gaan Maandag 29 april NIET DOOR! De kunstenaar is ziek helaas.

Vrijdag 26 april 2024

De tijden voor de uitvoer van het gezamenlijk graffiti spuiten aan de Barbiersgaarde 2 zijn bekend!

Maandag 29 april vanaf 12.00uur
Dinsdag 30 april vanaf 10.00uur
Woensdag 1 mei vanaf 10.00uur

Maandag 29 april rond 12.00uur zullen we starten met een kop koffie van Plør!
Peter komt dan langs met zijn unieke koffie fiets.

Woensdag zullen we de deelnemers aan het einde van de ochtend trakteren op poffertjes van Oma Toos.
Jamal komt dan langs met zijn poffertjeskraam!

Zie we jullie ook?

Tot volgende week!

16 april 2024
 

Op 16 april was het eindelijk zover: jongeren uit de de Gaarden kwamen samen in de Buurtkamer Vrederust voor een workshop over Streetart, georganiseerd door MasterPeace en begeleid door kunstenaar Qasim Arif. Tijdens de meivakantie zullen deze jongeren de grote muur aan de Barbiersgaarde transformeren met hun eigen ontwerpen en stemmen, die ze tijdens de workshop hebben laten horen.

De workshop, onder leiding van Shilaf en Linda van MasterPeace, bood niet alleen een gelegenheid om kennis te maken, maar ook om diepgaande gesprekken te voeren over de wijk en hoe jongeren het beste betrokken kunnen worden bij hun leefomgeving. Een ‘pressure cooker’ sessie met vragen bracht de ideale wijk van de jongeren naar voren, terwijl een levendig debat over graffiti als bindmiddel of juist als verdeeldheid zaaiend element de geesten opwarmde. Met begeleiding van Qasim gingen de jongeren vervolgens aan de slag met het creëren van hun ontwerpen.

Benieuwd naar de transformatie van de Barbiersgaarde? Blijf op de hoogte en mis de graffiti-onthulling tijdens de meivakantie niet! Kom ook naar de Barbiersgaarde,  ontdek de creatieve kracht van de jongeren in actie en doe mee! 

d9e435f8-65ee-4b9d-85af-2143bcb9a97f
a4eea986-02cf-4110-beb5-ed9b42588b4f


29 maart 2023

Woon jij in de Gaarden en ben jij klaar om je creatieve talenten te laten schitteren en de (Barbiers) gaarde te transformeren?
MasterPeace en de Buurtkamer Vrederustlaan nodigen je uit om deel te nemen aan de eerste van van 2 street art workshops.

Doe mee op dinsdag 16 april van 15.30uur – 18.00uur in de Buurtkamer Vrederustlaan, onder leiding van Artist & Designer ILLM (Qasim Arif)!
 
Samen zullen we de Barbiersgaarde omtoveren tot een kleurrijke en levendige hub van creativiteit!
Meld je nu aan middels de QR code of middels deze link; 

Met vriendelijke groet,

MasterPeace

Vote for this video

Scroll to Top