Ontdek de nieuwe film: "Geen Vrede Geen Rust"

Shilaf Sliman

Shilaf Sliman

Projectleider & Regisseur van de film

Als onderdeel van ons programma “Preventie met Gezag” heeft MasterPeace zich ingezet voor de preventie en ontwikkeling van jongeren bij Jeugdhonk “Ons Pandje”. Shilaf Badia Sliman, projectleider bij MasterPeace als regisseur van de film, heeft samen met Dorothee Meijer, Ayoub Aydin van MasterPeace, en in samenwerking met Jamila Choukoud, Omar Tahiri en Mirhan Sacruka van Stichting MEION, de jongeren ondersteund bij het maken van deze krachtige film.

“Geen Vrede Geen Rust” biedt een unieke inkijk in het leven in Zuidwest, waarbij op fenomenologische wijze de rauwe ervaringen van jongeren worden belicht. Na een succesvolle première in Theater en Filmhuis Dakota, heeft de film programmamakers en beleidsmakers de mogelijkheid geboden om inzichten op te doen die normaal gesproken niet beschikbaar zijn.

We zijn trots op het resultaat van dit samenwerkingsproject, dat niet alleen het straatleven van Zuidwest op een authentieke en meeslepende manier heeft vastgelegd, maar ook heeft laten zien hoeveel potentieel er schuilt in samenwerking en gemeenschapszin. Bij MasterPeace kijken we met enthousiasme uit naar wat de toekomst brengt, en blijven we vastbesloten om jongeren te ondersteunen en platformen te creëren waar hun stem gehoord kan worden.

Dank aan alle betrokkenen voor hun inzet, toewijding en creativiteit. Samen hebben we een verschil gemaakt en blijven we streven naar positieve verandering.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door: 

*Gefinancierd door de Europese Unie. De hier geuite opvattingen en meningen komen echter uitsluitend voor rekening van de auteur(s) en geven niet noodzakelijkerwijs die van de Europese Unie of het Nationaal Agentschap weer. Noch de Europese Unie, noch het Nationaal Agentschap kan ervoor aansprakelijk worden gesteld.

Vote for this video

Scroll to Top